Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Mig før dig

Baseret på bogen af samme navn Læs mere
2016
Drama
110 min
Kan streames på
SF Anytime Viaplay iTunes Blockbuster Rakuten TV

Filmen 'Mig før dig' handler om den ubeslutsomme Lou Clark, der driver fra det ene job til det andet for at få økonomien til at hænge sammen.

En dag bliver hun tilbudt et job som plejerske for den unge forretningsmand Will Traynor, der har mistet førligheden i en ulykke. Will er blevet et kynisk menneske uden livsglæde, men da Lou dukker op, viser hun ham, at livet trods alt er værd at leve, og sød musik opstår mellem det unge par.

Dramaet er baseret på Jojo Moyes' roman af samme navn, og Moyes har også skrevet manuskriptet i samarbejde med skribenterne bag ungdomsfilmen En flænge i himlen. Både sygdomstemaet, det romantiske udgangspunkt og den unge målgruppe kæder de to film sammen.

'Mig før dig' er instrueret af debutanten Thea Sharrock og har Emilia Clarke, kendt fra tv-serien 'Game of Thrones', og Hunger Games-skuespilleren Sam Claflin i de to hovedroller. (copyright: kino.dk)

Rating star
5
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.