Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Mike and Dave Need Wedding Dates

Zac Efron går viralt Læs mere
2016
Komedie
98 min

Filmen 'Mike and Dave Need Wedding Dates' handler om de to festglade brødre, Mike og Dave Stangle, som har ry for at ødelægge samtlige familiefester.

Da deres søster Jeanie skal giftes på Hawaii, tvinger hun det ustyrlige makkerpar til at medbringe respektable dates for at få et skandalefrit bryllup.

Brødrene opretter en online annonce for at finde ledsagere, som hurtigt går viralt og når frem til Alice og Tatiana. De to veninder er langt fra anstædige og skaber generelt kaos omkring dem, men da Alice for nyligt blev forladt ved alteret, tænker Tatiana, at en gratis ferie på Hawaii er lige, hvad de har brug for.

Venindeparret får charmet sig ind på Mike og Dave, men der går ikke lang tid, før de to piger får vendt op og ned på alt og alle.

'Mike and Dave Need Wedding Dates' er instrueret af den debuterende Jake Szymanski, og komedien er utroligt nok baseret på virkelige hændelser om de to Stangle-brødre.

I filmen bliver de portrætteret af Zac Efron, fra den humormæssigt beslægtede Bad Neighbours, og Adam Devine, der kunne opleves i de to Pitch Perfect-film, hvor han spillede sammen med Anna Kendrick.

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
1
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.