Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Mile 22

Wahlberg på tophemmelig mission Læs mere
2018
Action
95 min
Kan streames på
SF Anytime HBO Max C More Blockbuster Rakuten TV

Actionfilmen 'Mile 22' handler om James Silva, en elite officer i den amerikanske efterretningstjeneste, der får til opgave at smugle en indonesisk politibetjent med følsomme oplysninger ud af landet. Dette skal han gøre ved hjælp af en tophemmelig enhed, for at afværge et større atomangreb.

Ekstraktionen er en langt sværere operation end antaget, da flere er interesserede i politibetjent Li Noors viden, bl.a. lokale og internationale efterretningstjenester.

De 22 mil enheden skal dække, mellem den amerikanske ambassade og ekstraktionspunktet, bliver således præget af flere konflikter og en hel del action.

'Mile 22' er instrueret af Peter Berg, som tre gange før har samarbejdet med hovedstjernen Mark Wahlberg - med Patriots DayLone Survivor og Deepwater Horizon. På rollelisten ses også John Malkovich, 'The Walking Dead' stjernen Lauren Cohan, og med filmen er den indonesiske skuespiller Iko Uwais, som spiller politibetjenten, et skridt nærmere på en international anerkendelse. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.