Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Million Dollar Arm

Jon Hamm som kreativ sportsagent Læs mere
2014
Drama
124 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster iTunes Disney+

Filmen 'Million Dollar Arm' handler om baseball-agenten J. B. Bernstein, der lever det gode liv, men er langt fra lige så rig som sine konkurrenter.

Flere og flere af hans klienter forlader ham til fordel for de helt store firmaer, og Bernstein må nu tænke alternativt for at redde sin forretning.

En aften bliver et reality show om cricket i Indien en lille åbenbaring for den erfarne sportsmand. Cricket-spillere kan kaste! Han beslutter sig for at tage til Indien og rekruttere to talentfulde unge mænd, tage dem med hjem til USA og træne dem til den amerikanske topliga. 

Tom Cruise og Brad Pitt har med ‘Jerry Maguire’ (1996) og ‘Moneyball’ (2011) medvirket i hver sin film om den benhårde konkurrence blandt sportsagenter.

I ’Million Dollar Arm’ er det Jon Hamm, der spiller selveste Don Draper i tvserien ’Mad Men’ (2007-), der prøver kræfter med den ærkeamerikanske sportsgren baseball. Hamm har efter sit gennembrud i ’Mad Men’ optrådt i komiske biroller, men springer nu ud i en bærende rolle i den dramatiske ende af skalaen.

Instruktøren Craig Gillespie brød igennem med indiedramaet ’Lars and the Real Girl’ (2007) og var sidst  biografaktuel med vampyrfilmen ‘Fright Night’ (2011). (copyright: kino.dk)

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
4.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.