Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Min lejlighed i Paris

En amerikaner i Paris Læs mere
2014
Komedie
100 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster iTunes

Filmen 'Min lejlighed i Paris' tager udgangspunkt i Mathias Gold, der er økonomisk udfordret. Da han arver en lejlighed i Paris efter sin rige far, rejser han derfor straks af sted for at sælge ejendommen.

Frankrigs hovedstad byder dog på noget af en overraskelse. Lejligheden lejes nemlig ud til Mathilde - en 90-årig britisk dame, der ikke kan smides ud, medmindre køberen betaler hende et betydeligt honorar frem til hendes død.

Mathias må nu være kreativ og finde en måde at komme af med den gamle - men ualmindeligt friske - dame på uden at gøre noget kriminelt. Samtidig skal han undgå at forarge Mathildes kønne datter Chloé, der tilfældigvis vækker varme følelser hos den ellers så kyniske amerikaner.

’Min lejlighed i Paris’ hører til tidens succesfulde bølge af feel good-film målrettet det modne publikum med hjertet det rette sted. Harry Potter- og Downton Abbey-skuespillerinden Maggie Smith ses i vanlig spydig topform som lejeren, der ikke vil dø. Kevin Kline, der vandt en Oscar for at spise en guldfisk i A Fish Called Wanda, spiller den bærende rolle, mens britiske Kristin Scott Thomas, som det seneste årti har opnået en flot fransk karriere, ses som datteren. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.