Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Min nye veninde

Fransk ulv i dameklæder Læs mere
2015
Drama
108 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Grand Hjemmebio

Det franske drama 'Min nye veninde' handler om den småkedelige Claire, der altid har stået i skyggen af sin bedste veninde - den smukke og sensuelle Laura.

De to veninder har et nært forhold og bor endda tæt på hinanden, nu hvor de er voksne og blevet gift. Men lykken er kort, da Laura dør og efterlader sin mand alene med deres nyfødte datter.

Lauras nærmeste står nu tilbage med en ubærlig sorg og et tomrum, der er umuligt at udfylde. Men da Claire ved et tilfælde opdager, at hendes afdøde venindes mand lever et hemmeligt dobbeltliv som kvinde, opstår en uventet og kontroversiel mulighed for trøst midt i sorgen.

'Min nye veninde' er instrueret af den franske auteur Francois Ozon, der tidligere har lavet '8 kvinder', 'Svimming Pool' og Ung og smuk. Hans nyeste film blander kønsrolle-tematikken med sex og sorg på den kulørte samt melodramatiske facon, som er blevet kendetegnende for en Ozon-film. I de bærende hovedroller ses Romain Duris og Anaïs Semoustier. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.