Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Min søsters børn og guldgraverne

Turen går til Canada Læs mere
2015
Familie
90 min

Familiefilmen 'Min søsters børn og guldgraverne' sender Onkel Erik og børnene på et nyt eventyr. Denne gang opdager børnene, at deres tipoldefar udvandrede fra Danmark og blev guldgraver i Canada.

Selv nu, mange år senere, har de stadig familie derovre, så da familien kommer i kontakt med en grandtante, rejser de over Atlanterhavet for at besøge hende. I Canada venter dem en sand skattejagt, den vilde natur og to griske guldgravere. Samtidig får de følgeskab af Fru Flinth, der, som altid, er lun på Onkel Erik.

'Min søsters børn og guldgraverne' genstarter den populære, danske familiefilmserie med et helt nyt hold, der bl.a. introducerer Rasmus Botoft (Rytteriet) som Onkel Erik. Tidligere har rollen været spillet af Axel Strøbye, Peter Gantzler og Peter Mygind. Den nye film sender familien til den canadiske ødemark i et eventyr med amerikanske forbilleder som ’Goonierne’ og Indiana Jones og templets forbandelse. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
2.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere familiefilm

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.