Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Minisekterne

Myrer på sukkerjagt Læs mere
2014
Animation
89 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

Filmen 'Minisekterne' handler om en sort myre, der midt i resterne af en picnic, finder en stor kasse fyldt med sukkerknalder.

Han tilkalder sine venner, de andre sorte myrer, og sammen begiver de sig med kassen hjemad mod myretuen. Men undervejs støder flokken på de krigeriske røde myrer, der vil stjæle kassen, og snart opstår der en voldsom konflikt mellem de to kolonier.

Nu afhænger det hele af den sorte myre, der slår sig sammen med en mariehøne for at løse problemerne på skovbunden. 

Selvom de færreste bryder sig særligt meget om myrer, har flere animationsfilm haft de små insekter som hovedroller i fx ’Antz’ og ’Græsrødderne’, der begge havde premiere i 1998. Livet på skovbunden kunne også opleves i de danske tegnefilm ’Cykelmyggen og Dansemyggen’ (2007) og den aktuelle efterfølger ’Cykelmyggen og Minibillen’. 

’Minisekterne’ er baseret på korte TV-afsnit af samme navn, som tidligere har været vist på dansk TV. Serien, og nu også filmen, blander animerede insekter med rigtige naturoptagelser og gør det med en kærlig, humoristisk tone, så flere aldersgrupper kan se med. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
4.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.