Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Miraklet

Ulrich Thomsen i farlig forelskelse Læs mere
2014
Dansk
92 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster iTunes

Filmen 'Miraklet' handler om Johanna, der engang var egnens bedste danser. 25 år senere sidder hun i rullestol og er gift med byens stærkt troende præst Erik. Det er et lidenskabsløst ægteskab, men de har en søn, som Johanna elsker over alt på jorden.

En dag vender hendes gamle dansepartner Jakob tilbage til byen, og de følelser, de engang havde for hinanden, flammer op igen. Hun bliver mindet om den henførende og sanselige kærlighed, hun delte med Jakob, når de dansede sammen.

Spørgsmålet er, om hun kan få det liv igen, nu hvor hun har en familie og ikke kan danse mere.

’Miraklet’ har været lang tid undervejs. Den blev indspillet i 2011 i Dublin som en musical, men efterfølgende valgte instruktøren Simon Staho at fjerne alle sangscenerne. Denne radikale ændring forlængede filmens efterarbejde med to år.

Staho har skrevet manuskriptet sammen med Peter Birro, som også stod bag manuskriptet til Per Flys nye drama ’Monica Z’, der havde premiere i marts. (copyright: kino.dk)

Rating star
2.6
/6
Brugerne
Rating star
2.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere danske film

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.