Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Miraklet på Hudsonfloden

Nødlanding med Tom Hanks Læs mere
2016
Drama
95 min
Kan streames på
Google Play SF Anytime Blockbuster Disney+ HBO Max Rakuten TV

I det biografiske drama 'Miraklet på Hudsonfloden' formår piloten Chesley Sullenberger at gøre det umulige.

Luftkaptajnen med kælenavnet Sully nødlander et fly på den iskolde Hudsonflod i New York og redder således alle 155 sjæle om bord.

Efter en succesfuld nødlanding hyldes kaptajnen som en helt i alle medier. Men flykommissionen sætter spørgsmålstegn ved den erfarne pilots handlinger, og tvivlen begynder at dukke op i hans hjerte. Over 40 års erfaring som pilot samt et solidt rygte er på spil, og ét eneste spørgsmål kan afgøre det hele: Kunne flyet været nået tilbage til lufthavnen?

Filmens instruktør, Clint Eastwood, har efterhånden en lang og impornerende karriere som både skuespiller og instruktør bag sig. Bl.a. har han vundet to Oscars for instruktionen af henholdsvis Unforgiven og Million Dollar Baby. I de seneste år har Eastwood lavet filmfortællinger om vidt forskellige amerikanske helte, som en sniper og den tidligere chef for FBI, J. Edgar Hoover.

'Miraklet på Hudsonfloden', der er baseret på Chesley Sullenbergers selvbiografi, omtales desuden allerede som en oplagt Oscar-kandidat. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.