Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Misfortunates

'The Misfortunates' foregår i de sorgløse 80’ere, hvor et belgisk broder-triumvirat buldrer gennem livet, som om vejen til Nirvana gik gennem øl, fisse og Roy Orbison-musik. Brødrene Strobbe giver fanden i, at tapetet er blomstret og flosset, og at de bor i en hæmorroide af en flække. Her er de konger. Konger med cykelstyrsoverskæg, bundesligahår, overlydsræb og den lokale knejpe som deres personlige Amalienborg.

‘The Misfortunates’ tager således afsæt i en munter skildring af mænd, der nægter at blive voksne, men den vækker også dybere følelser med sin skæve blanding af sort humor, nostalgisk periodesansning, ømhed – og også en god dosis indignation. Man ser sjældent en film så egenartet og alligevel ukunstlet som ‘The Misfortunates’ – en bastardunge med de bedste gener fra Ken Loach, Polle fra Snave, belgisk ølkultur og en tidskapsel anno 1988.
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.