Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Miss Bala

Vidne til et mord Læs mere
2019
Action
104 min
Kan streames på
SF Anytime Viaplay Rent & Buy Blockbuster Rakuten TV

Action-thrilleren 'Miss Bala' er en genindspilning af filmen med samme navn fra 2011 om en skønhedsdronning, der efter hun har vidnet et mord, skal arbejde for en kriminel gangster.

Gloria rejser fra L.A. for at besøge sin bedste veninde i Tijuana i Mexico, hvor hun møder lederen af et spirende narkokartel, Lino, og modvilligt kommer til at spille en central rolle i en narkokrig.

Da Glorias veninde forsvinder, er Lino hendes eneste håb, men han beder om en tjeneste til gengæld.

Uheldigvis involverer tjenesten – uden hendes viden - Glorias deltagelse i den brutale sprængning af et DEA safehouse, og efter et råt forhør ender Gloria med at stå imellem Linos kartel og narkopolitiet. 

Efterhånden som Gloria finder uventede evner til at handle rationelt i ekstreme situationer, udvikler den helt almindelige kvinde sig til en heroiske og ekstraordinær overlever i en krig med meget udviskede grænser

'Miss Bala' er instrueret af Catherine Hardwicke, som tidligere står bag Twilight, og har Gina Rodriguez i hovedrollen som det smukke vidne.

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
2.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.