Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Miss Osaka

Identitetsleg i en Geisha-verden Læs mere
2021
Drama
90 min
Kan streames på
Viaplay Rent & Buy Rakuten TV SF Anytime Blockbuster Grand Hjemmebio

Det danske drama 'Miss Osaka' handler om den 24-årige Ines, der er kørt fast i en kedelig tilværelse og drømmer om at slippe fri.

Ines har et utroligt lavt selvværd, så da hun under en rejse i Norge med sin kæreste tilfældigt møder den forførende, japanske Maria, bliver Ines med det samme bjergtaget af den fremmedes selvsikkerhed.

Mødet ender fatalt ude i vinterlandets barske ødemarker, men dette betyder blot en ny begyndelse for Ines, der smider alt fra sig og snart befinder sig under et nyt navn i en fjern og fremmed by: Osaka.

Udstyret med et visitkort med navnet på en natklub bliver Ines ført dybt ind i en labyrintisk parallelverden.

I hovedrollen ses det danske stjernefrø Victoria Carmen Sonne, der i de seneste år har medvirket i prisbelønnede film som Holiday og Vinterbrødre. Rollen som Ines' kæreste spilles af Mikkel Boe Følsgaard, der bl.a. er kendt fra En kongelig affære og Under sandet.

'Miss Osaka' er det første dansk-norsk-japanske filmsamarbejde nogensinde, og på rollelisten er også Mirai Moriyama, hvis stjernestatus i Japan er lig Mads Mikkelsens herhjemme.

Instruktøren Daniel Dencik har tidligere lavet filmene Ekspeditionen til verdens ende og Guldkysten.

 

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
3.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.