Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children

Burtons besynderlige børn Læs mere
2016
Adventure
127 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Blockbuster iTunes

Filmen 'Miss Peregrine's Home for Peculiar Children' er en ny film af Tim Burton, der handler om den unge Jacob, som rejser til en lille ø ved Wales’ kyst for at opklare et familiemysterium.

På øen møder han en besynderlig pige, som tilsyneladende forsvinder for øjnene af ham. Hun ender dog med at lede ham til Miss Peregrines børnehjem, et mystisk sted der gemmer på masser af hemmeligheder. Snart må Jacob erkende, at der ikke blot findes børn med overnaturlige kræfter: Han spiller selv en vigtig rolle i deres overlevelse.

'Miss Peregrine's Home for Peculiar Children' er baseret på en bog af Ransom Riggs. Forfatteren blev inspireret til historien, efter at han fandt nogle gamle fotografier af børn, der så ud som om, de havde overnaturlige kræfter. Romanen indeholder mange af disse fotografier, som direkte har inspireret de forskellige karakterer og deres særlige egenskaber.

Ikke overraskende fangede den skøre og uhyggelige historie Tim Burtons interesse, og instruktøren bag bl.a. Alice in Wonderland sætter naturligvis sit helt unikke præg på det visuelle i filmatiseringen. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.