Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Miss Pettigrews Fantastiske Forvandling

Amy Adams er tilbage i en ny romantisk komedie. Læs mere
2008
Komedie
92 min

I 'Miss Pettigrews Fantastiske Rejse' er Guinevere Pettigrew (Frances McDormand) en midaldrende guvernante i London, 1939, som endnu engang er blevet uretmæssigt fyret fra et job.

Hun opsnapper imidlertid et jobtilbud som ”socialsekretær” for starletten Delysia Lafosse (Amy Adams) og bliver straks kastet ind i Delysias udsvævende liv blandt overklassen i førkrigstidens ubekymrede high society-miljø. Miss Pettigrew hjælper Delysia med at navigere i kærlighedslivet og karrieren, men det er ikke nemt med hele tre mænd i Delysias liv.

Selv tiltrækkes Miss Pettigrew af den galante tøjdesigner Joe (Ciarán Hinds), som desværre er forlovet med den snobbede modedame Edythe (Shirley Henderson). I løbet af de næste 24 timer vil Guinevere og Delysia, trods deres forskelligheder, finde styrke hos hinanden og i fællesskab opdage deres romantiske skæbner.

'Miss Pettigrews Fantastiske Rejse' spørger: Kan man ændre sit liv og finde kærligheden på blot en enkelt dag?
Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
3.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.