Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Mission: Impossible III

Højspændt action med Tom Cruise Læs mere
2006
Action
127 min

I 'Mission: Impossible III' vender Tom Cruise tilbage til seriens rødder, nemlig en fortælling om en superhemmelig gruppe af agenter, som samarbejder om at lægge en indviklet fælde for deres modstandere og infiltrerer fjendtlige organisationer, hvorefter de forsvinder sporløst igen.

Hans figur Ethan Hunt kan med dygtige agenter som Luther Stickell (Ving Rhames), Zhen (Maggie Q), Declan (Jonathan Rhys Meyers) og Lindsey (Keri Russell) tillade sig at trække sig lidt tilbage fra den aktive tjeneste. Så langt, at han mener, at han kan tillade sig et privatliv med sygeplejersken Julia (Michelle Monaghan).

Men i hans branche, risikerer man altid at have arbejdet med hjem, og snart skal Hunt prøve kræfter med den hensynsløse våbenhandler Owen Davian (Philip Seymour Hoffman).

J.J. Abrams har instrueret denne tredje Mission Impossible med dobbeltspil, hæsblæsende jagter og fantastiske stunts i en handling, der strækker sig fra Vatikanet til Shanghai!

Rating star
4
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.