Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Mission: Impossible - Rogue Nation

Umulig mission anno 2015 Læs mere
2015
Action
120 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster Rakuten TV Netflix Viaplay HBO Nordic

I ‘Rogue Nation’ (Mission: Impossible 5) arbejder Ethan Hunt fortsat for det tophemmelige IMF (Impossible Missions Force), der desværre ikke er lige så hemmeligt, som det burde være.

Syndikatet, en international, forbryderisk organisation, er på sporet af agenterne, som de har tænkt sig at udrydde en efter en. Samtidig bryder CIA sig ikke om IMF’s metoder, så de vælger at opløse specialenheden, og den kompromisløse Hunt bliver sendt på flugt fra sine tidligere arbejdsgivere.

For at rense sit navn og stoppe Syndikatet må agenten hente hjælp fra både nye og gamle allierede, og situationen udmunder naturligvis i endnu en umulig opgave.

Femte film i serien fortsætter stilen, hvor spektakulære bedrifter fordeles jævnt over hele kloden med Tom Cruise i centrum. Rammen er lånt fra James Bond, og på det seneste overtaget af Fast & Furious-filmene, men når først musikken spiller, og den seneste hemmelige besked selvdestruerer, er vi utvivlsomt i en verden, der tilhører Ethan Hunt.

Christopher McQuarrie instruerer Tom Cruise, som det også var tilfældet i Jack Reacher. Det er desuden fjerde gang, skuespilleren skal ytre replikker af McQuarrie, der skrev manuskriptet til Valkyrie, Edge of Tomorrow, førnævnte ’Jack Reacher’ og nu ’Rogue Nation’.

Rollelisten tæller gengangere som Simon Pegg og Jeremy Renner, imens Alec Baldwin og svenske Rebecca Ferguson er blandt de nye ansigter i rækken af Mission: Impossible-film. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.