Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Mit Grønland

Nyt job, nyt land Læs mere
2018
Dokumentar
94 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster iTunes Grand Hjemmebio

Dokumentarfilmen 'Mit Grønland' handler om 28-årige Anders, der beslutter sig for at tage til Grønland for at undervise i en lille afsides bygd, Tiniteqilaaq i Østgrønland, som er en Inuit-landsby med 80 indbyggere.

Anders' forældre bakker absolut ikke op om beslutningen, idet de har en forventning om, at han skal overtage familiegården. Men Anders har brug for et sceneskift og nye udfordringer.

Forholdene er meget beskedne i den isolerede landsby, og livet er barsk. Beboerne tager i første omgang ikke godt imod Anders fra Danmark, og hvis han skal gøre sig nogen forhåbninger om at hjælpe familierne - og ikke mindst børnene - må Anders tage en vigtig beslutning om at lære bygdens mennesker og ikke mindst deres skikke og traditioner at kende.

'Mit Grønland' er en franskproduceret dokumentar med et dansk-grønlandsk emne og en indføring i, hvordan livet på verdens største ø kan tage sig ud.

Rating star
5.3
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.