Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Mit liv med Liberace

Showtime! Læs mere
2013
Drama
118 min
Kan streames på
SF Anytime Viaplay Blockbuster C More

'Mit liv med Liberace' er et biografisk drama om entertaineren Liberace.

Da den unge, biseksuelle Scott Thorson bliver introduceret for den flamboyante og verdenskendte pianist, Liberace, falder han i svime over den ældre herres talent og charme. Liberace tilbyder straks Thorson et job som altmuligmand og først og fremmest behageligt selskab.

De to mænd indleder et romantisk forhold, og Thorson vænner sig hurtigt til et luksusliv bestående af overfladiske relationer og absurd overflod. Men jo tættere han kommer på Liberace, jo mere omklamrende og krævende bliver den excentriske entertainer. Thorson må nu vælge mellem at acceptere det liv, Liberace tilbyder, eller gøre oprør.

'Mit liv med Liberace' var oprindeligt produceret til TV-kanalen HBO, men efter flotte modtagelser på bl.a. Cannes Filmfestivalen lanceres den nu på biograflærreder verden over.

I rollerne som Scott Thorson og Liberace ses Matt Damon og Michael Douglas, og sidstnævnte vandt en Emmy-pris for sin præstation. Filmen er baseret på Thorsons selvbiografiske roman, og Steven Soderbergh (Erin Brockovich, Magic Mike) har instrueret.

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
3.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.