Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Mod naturen

Eftertænksom nordmand Læs mere
2015
Komedie
80 min
Kan streames på
Blockbuster

I den norske film ’Mod naturen’ er vi med inde i hovedet på Martin, der er på en weekendtur på fjeldet, hvor vi præsenteres for alle hans tanker. Hans betragtninger om sig selv og andre omkring ham er totalt ucensureret og spænder fra det banale til det eksistentielle.

Fra hvordan man vil formulere en sms til kollegerne for at undslippe arbejdet - til tanker om at forlade familien og starte på en frisk. Og ville livet ikke være lettere, hvis man havde en pænere krop? Martin bestemmer sig for at gøre noget ved det, så de to næste dage i fjeldene træffer han beslutninger, som gør, at hans liv aldrig bliver det samme igen. 

'Mod naturen' er instrueret af Ole Giæver, som også spiller hovedrollen og har skrevet manuskriptet. Det er dels en rejse ind i hovedkarakteren Martins hoved, og dels en udforskning af det barske landskab. Filmen blev vist på Torontos internationale filmfestival.

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.