Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Mod syd

Charlotte Rampling i en film af Laurent Cantet Læs mere
2007
Drama
108 min

Laurent Cantets nye film kaster ligesom hans tidligere prisbelønnede film 'Human ressources' og 'Dobbeltliv' et skarpt lys på virkelige hændelser.

Under den lokkende titel gemmer sig en skildring af en form for sexturisme, som ikke handler om overvægtige mænd i Thailand, men om velhavende kvinder på samme mission i Haiti.

Her vender den midaldrende Brenda (Karen Young) engang sidst i 1970'erne tilbage til stranden, hvor hun tre år tidligere havde en affære med den 15 årige Legba – og opdager, at han er vokset til en mand, og at hun ikke er den eneste, der er interesseret i ham.

Ellen (Charlotte Rampling) er den ukronede dronning over det tilsyneladende idylliske strandmiljø, hvor kvinder fra hele verden kommer for at købe sig til ømhed.

Nu opstår en magtkamp mellem kvinderne og de er ude af stand til at se de tragiske konsekvenser af deres handlinger, og filmens kærlighedskonflikt kommer med tiden til også at involvere drab.

Rating star
3
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.