Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Moderne tider (1936)

Chaplins klassiker Læs mere
Komedie
87 min

I Charlie Chaplin-filmen 'Moderne tider' arbejder den lille vagabond ved samlebåndet på en gigantisk fabrik, hvor han dag efter dag strammer skruer.

Efter kort tid føler han sig fremmedgjort fra sit arbejde, og helt galt går det, da han bliver udvalgt til et eksperiment med en ny maskine. Chefen tror, han er blevet vanvittig, og Charlie bliver indlagt på et sindssygehospital.

Siden ender han i fængsel, mistænkt for at være kommunist, da han har viftet med et rødt flag. Da han bliver løsladt igen, slår han pjalterne sammen med en forældreløs pige efterlyst af politiet.

'Moderne tider' er en af Charlie Chaplins mest elskede komedier, der blander raffinerede, politiske kommentarer med humoristisk slapstick.

Klassikeren får nu repremiere, som det også har været tilfældet med andre Chaplin-titler, fx Byens lys, Diktatoren og Chaplins plejebarn.

Rating star
5.4
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.