Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Molly's Game

Aaron Sorkins instruktørdebut Læs mere
2018
Drama
140 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Viaplay Amazon Prime Rakuten TV HBO Max

Dramaet 'Molly's Game' er baseret på den virkelige historie om Molly Bloom, som beskrevet i hendes selvbiografi af samme navn.

Molly er professionel skiløber, men efter en slem skade beslutter hun sig for at flytte til Los Angeles. I Englenes by bliver hun en del af en underverden med eksklusive pokerspil, hvor kendisser og mangemillionærer brænder deres formuer af.

Da hun rykker spillet til New York, udvikler kundebasen sig dog i den forkerte retning - og Molly kommer i politiets søgelys.

Filmen er Aaron Sorkins instruktørdebut, der i forvejen er anerkendt for sit arbejde som manuskriptforfattere med skarp dialog, bl.a. på flere tv-serier, og det Oscar-vindende drama The Social Network. 'Molly's Game' har også fået en Oscar-nominering for sit manuskript.

'Molly's Game' dykker ned i en verden med overdådig livsstil og hurtige penge, og igennem den Golden Globe-nominerede Jessica Chastain portrætteres en stærk, selvstændig og snarrådig kvinde, som må kæmpe mod systemet og sit eget medie-rygte. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.