Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Mommy

Er mor den bedste i verden? Læs mere
2015
Drama
139 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Viaplay

I dramaet 'Mommy' henter den enlige mor, Diane, sin voksne søn, Steve, på et behandlingshjem. Sønnen lider af ADHD og har tendenser til voldelig adfærd, så genforeningen mellem mor og søn er alt andet end problemfri.

Samtidig flytter den generte, tidligere lærerinde Kyla ind på den anden side af villavejen, og da hun indvilliger i at give Steve hjemmeundervisning, bliver det starten på et helt specielt forhold mellem mor, søn og genbo. 

Stortalentet Xavier Dolan var blot 25 år, da han instruerede 'Mommy', men han har allerede fire spillefilm bag sig. Det er dog første gang, at den canadiske instruktørs værker rammer de danske biografer. Filmen blev hædret med juryens specialpris på festivalen i Cannes.

'Mommy' fokuserer både på forholdet mellem mor og søn, men er også en udviklingshistorie for den unge Steve og ikke mindst for Kaya med den mystiske fortid. Som ekstra kunstnerisk finesse, er billedet nærmest kvadratisk i sit format, hvilket understreger dramaets klaustrofobiske stemning og ikke mindst enkelte øjeblikkes følelse af frihed og optimisme. (copyright: kino.dk)

Rating star
5
/6
Brugerne
Rating star
4.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.