Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Money Monster

Direkte tv Læs mere
2016
Thriller
98 min
Kan streames på
SF Anytime Netflix Rakuten TV Blockbuster

I ’Money Monster’ kører alt på skinner for den selvfede vært, Lee Gates, der hver uge giver aktieråd til sine mange seere.

Tv-programmet er glat underholdning på et samfundsøkonomisk fundament, men en dag bliver studiet indhentet af virkelighedens tabere i det store aktiespil.

Lee Gates tages som gidsel på direkte tv af en desperat seer, der har tabt hele sin opsparing på et dårligt råd fra værten. Det bliver starten på et spil om selvtægt, retfærdighed og mediernes rolle i det moderne samfund.

'Money Monster' er et klassisk gidseldrama, men også en satirisk kritik af en kynisk finansverden og hysteriet på sociale medier.

Jodie Foster har instrueret en thriller, der trækker veksler på nogle af Sidney Lumets bedste film, Dog Day Afternoon og Network. På rollelisten finder man to af Hollywoods største stjerner nogensinde i form af George Clooney og Julia Roberts. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.