Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Mor & søn

Vinder af Guldbjørnen Læs mere
2013
Drama
112 min

I dramaet 'Mor og søn' lever den 60-årige Cornelia en privilegeret tilværelse i det moderne Bukarest, men til trods for det er hendes liv ikke perfekt.

Hendes højeste ønske er at skabe kontakt til sin fremmedgjorte søn, den 34-årige Barbu, men mor og søn taler knap nok sammen, og Cornelia skyder skylden på hans kæreste, som har et barn fra tidligere ægteskab.

Begge deres liv ændres dramatisk, da sønnen bliver involveret i et tragisk biluheld og kører et barn ned på motorvejen.

Cornelia ser sit snit til at genoptage forholdet til sin søn, så hun påbegynder en velorkestreret kampagne for at redde ham fra at komme i fængsel. Men Barbu er ikke interesseret i at danse efter sin mors pibe…

Rumænsk film er inde i en storhedstid med den nye bølge af anerkendte, prisbelønnede film. Nybølgen
blev for alvor skudt i gang med Cristi Puius ’Hr. Lazarescus sidste rejse’ i 2005 og nåede nye højder med Cristian Mungius fænomenale, socialrealistiske drama ’4 måneder, 3 uger og 2 dage’ (2007), der modtog Guldpalmen i Cannes.

Den vanskelige del af livet skildres også i ’Mor & søn’, der tidligere i år vandt Guldbjørnen ved filmfestivalen i Berlin.

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.