Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Mortal Instruments: Dæmonernes by

Filmatisering af Cassandra Clares bogserie Læs mere
2013
Action
140 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster

'The Mortal Instruments: Dæmonernes by' handler om den tilsyneladende normale teenagepige, Clary Fray, der bor i New York sammen med sin mor.

Da moren en dag kidnappes af et overnaturligt monster, går en frygtindgydende sandhed op for den unge pige. Hun nedstammer fra en lang race af engle-krigere kaldet skyggejægere.

Som del af den hemmelige klan er det Clarys opgave at beskytte verden imod de mange dødbringende væsener, der lever i storbyens underverden. Clary kommer nu i lære hos den fascinerende, men farlige Jace, der samtidig lover at hjælpe med at finde hendes mor.

I rollerne som Clary og Jace ses de allerede erfarne skuespillere Lily Collins (Mirror, Mirror) og Jamie Campbell Bower (The Twilight Saga: New Moon). Clarys mor spilles af Lena Headey fra TV-serien ’Game of Thrones’ (2011- ), mens Jonathan Rhys-Meyers (Match Point), Kevin Durand (I Am Number Four) og Jared Harris (Sherlock Holmes: Game of Shadows) medvirker i større roller.

'The Mortal Instruments: Dæmonernes by' er baseret på Cassandra Clares storsælgende ungdomsbogserie 'Dødens instrumenter', og fi
lmatiseringen af den anden bog i serien, ’City of Ashes’, er allerede planlagt og forventes at få premiere i 2014.

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
2.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.