Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Mr. Turner

Billedet af en kunstner Læs mere
2015
Drama
150 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Grand Hjemmebio

'Mr. Turner' er fortællingen om den engelske kunstmaler J.M.W. Turner (1775- 1851) med særligt fokus på de sidste 25 år af geniets liv. Stadig mærket af sin fars død og elsket af sin husholderske, som han tager for givet og jævnligt udnytter seksuelt, møder han en kvinde, med hvem han lever inkognito, til han dør i Chelsea. I mellemtiden maler han, rejser rundt i Europa og bliver medlem af Royal Academy of Arts.

Filmen om den verdensberømte landskabsmaler markerer det femte samarbejde mellem Timothy Spall, der spiller titelkarakteren, og instruktøren Mike Leigh. Kombinationen af de to navne borger i sig selv for høj kvalitet (de tidligere film er 'Life is Sweet', 'Secrets & Lies', 'Topsy-Turvy' samt 'All or Nothing'), og filmen fik da også en stormende modtagelse på filmfestivalen i Cannes, hvor Timothy Spall vandt prisen for Bedste mandlige skuespiller.

'Mr. Turner' er Mike Leighs første spillefilm siden Another Year fra 2010.

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
5.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.