Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Muidhond

Kan fortiden slettes? Læs mere
2021
Drama
95 min

Filmen 'Muidhond' er fortællingen om den unge mand Jonathan, der netop er blevet løsladt fra fængslet, hvor han var endt grundet anklager om et seksuelt overgreb på en mindreårig.

Beviserne var imidlertid ikke stærke nok til at holde på ham, hvorfor han nu flytter hjem til sin mor. Jonathan hjemsøges imidlertid af sine forkerte lyster, han for alt i verden forsøger at gemme bort og glemme alt om.

Han bliver dog konstant udfordret af sine tanker, og da naboens 9-årige datter gerne vil være venner med ham - uvidende om hans fortid - bliver det kun sværere for Jonathan at holde sin lyster i skak. De to udvikler på trods et venskab, som for Jonathan afføder en kun endnu sværere indre kamp.

'Muidhond' tager hånd om et tabubelagt emne som pædofili, hvor det her er fra den pædofiles synsvinkel, at historien fortælles. En anden film, der også har et sådant tungt emne i spil er 3096 dage, som er den sande og rystende historie om den 10-årige Natascha Kampusch, der holdes fanget af Wolfgang Přiklopil i 8 år, hvor hun blev udsat for fysiske og psykiske overgreb.

Rating star
3.6
/6
Brugerne
Rating star
5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.