Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

My Big Fat Greek Wedding 2

Familie Portokalos er tilbage! Læs mere
2016
Komedie
94 min
Kan streames på
SF Anytime Viaplay Rent & Buy Blockbuster Netflix

I filmen 'My Big Fat Greek Wedding 2' er Toula Portokalos og hendes mand, Ian, nået et godt stykke ind i ægteskabets næste fase som forældre til en nu 17-årig pige.

Teenagedatteren, Paris, er så småt ved at være klar til at flyve fra reden, og den sidste periode hjemme bruger hun på at gøre oprør og ignorere sin mors overbeskyttende råd. Toula kan til gengæld genkende mere og mere af sin egen mor i sig selv. Pludselig er traditioner og familiens græske værdier blevet vigtige for den engang så rebelske kvinde.

Reflektionerne får også Toula til at tænke tilbage på dengang, hvor hun mødte Ian og trak ham og hans ikke-græske rødder ind i familien. Hvad der engang var et særdeles passioneret forhold, er nu lig med madpakker og skolehjemsamtaler, og tiden er ved at være inde til forandring. Men hvem skal Toula spørge til råds?

Den romantiske komedie 'My Big Fat Greek Wedding 2' er efterfølgeren til My Big Fat Greek Wedding, der blev en kæmpe succes for 15 år siden. 

Nia Vardalos og John Corbett er tilbage på rollelisten, og det er igen førstnævnte, der står bag manuskriptet. Begivenhederne er også denne gang inspireret af virkeligheden og afspejler Vardalos' erfaringer fra moderskabet. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
1.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.