Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

My Salinger Year

Baseret på bestselleren Læs mere
2021
Drama
101 min
Kan streames på
Viaplay Rent & Buy SF Anytime Blockbuster Grand Hjemmebio Paramount+

Filmen 'My Salinger Year' handler om Joanna, hvis drøm det er at blive forfatter. Hun bliver således hyret som assistent for den litterære agent Margaret, der har forfatteren J. D. Salinger i sin stald.

Det bliver den unge Joannas opgave at tage sig af den omfangsrige fanpost til Salinger. I takt med, at Joanna læser de personlige breve, bliver hun så involveret, at hun ikke vil nøjes med standardsvar.

Joanna begynder derfor selv at forfatte individuelle svar og bruger anonymt den store forfatters stemme. Herigennem begynder den spirende forfatterindes egen at komme til live.

'My Salinger Year' er baseret på de virkelige begivenheder beskrevet i bestselleren af Joanna Rakoff. Der findes desuden en række andre film, som også skildrer forfattere, så som Capote, Dykkerklokken og sommerfuglen og Skyggen.

I hovedrollen som Joanna ses Margaret Qualley, der bl.a. er kendt fra Once Upon a Time... in Hollywood, mens Margaret portrætteres af Sigourney Weaver, man kender fra bl.a. de genremæssigt anderledes film Alien, Ghostbusters og Avatar.

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.