Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

NAFF19 - 3100: Run and Become

Kan streames på
iTunes

I filmen ‘3100: Run and Become’ følger vi det finske ultraløbsfænomen Ashprihanal Pekka Aalto i jagten på hans niende sejr i 5.000 kilometer-løbet The Self-Transcendence 3100 Mile Race. Han er indehaver af løbsrekorden sat i 2015, da han gennemførte løbet på rekordtiden 40 dage 9 timer og 6 minutter. Vi følger også Shamita, en østrigsk cellist, i sit første forsøg på at gennemføre det, som er verdens længste certificerede løb. De og deres konkurrenter samles for at løbe 5.649 omgange rundt om en boligblok i Queens, New York – en tur på i alt 3.100 miles eller 4.989 kilometer. Deltagerne har 52 dage til at gennemføre løbet, og de løber op mod 18 timer dagligt.

Ashprihanal og Shamitas rejse fører publikum fra hjertet af denne begivenhed i byen til steder omkring i verden, hvor antikke kulturer har holdt løb helligt i årtusinder, herunder Kalahari-ørkenen, Arizonas Navajo-reservat og de hellige bjergtempler i Japan.

Filmen er et opløftende, intimt portræt af udholdenhedsløbere, der løber helt ud på kanten af fysisk og mentalt sammenbrud, når de forsøger at udfordre grænserne for det umulige. De løber ikke for hæder, men for den transcenderende løbeoplevelse, der i sidste ende giver dem en dybere forståelse af dem selv. Nordisk premiere på NAFF


Awards:
Illuminate Film Festival, Arizona – Directors Award
Red Cross Human Rights Film Festival, Bulgarien – Best Director
BritDoc Documentary Impact Award – Most Important Film
James Beard Award

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.