Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

NAFF19 - Objectif Sauvage

Tre schweiziske eventyrere og filmskabere begiver sig ud på en ekspedition ind i hjertet af regnskoven i Amazonas. The Chaplin Laguna er en ferskvandskilde i hjertet af nationalparken Noel Kempff Marcado i den bolivianske Amazonas-regnskov. Kilden har næsten mytologisk status blandt indfødte og forskere, og mange tidligere ekspeditioner har måttet opgive forsøget på at nå til kilden. Drevet af en fast beslutsomhed og stædighed begiver de tre schweiziske eventyrere Joshua, Cedrik og Martin sig ud på et fire år langt eventyr for at finde denne glemte og sagnomspundne kilde.

Amazonområdet bliver mindre og mindre for hvert år, der går, og de tre eventyrere har begivet sig ud på en tur, hvor de er førstehåndsvidner til den kamp, regnskovens flora og fauna kæmper mod klimaforandringerne. I løbet af filmen opdager hovedpersonerne, hvor følsom regnskoven er, og de udtrykker løbende deres nye erkendelser omkring miljø og bæredygtighed.

Amazonområdet er et af de mest fjendtlige og barske områder på planeten, og gruppens overlevelse hænger ofte kun i en tynd tråd. Vil denne farlige rejse give dem de svar, de er kommet efter? Nordisk premiere på NAFF

Awards:
Maurice l'Aventure, Bruxelles – Public Choice Award 2018
Travel Film Fest, Limassol – Best Feature Documentary Award 2018
Rendez-vous de l'Aventure – Ushuaïa TV Award 2018
Mammoth Mountain Film Festival – Seven Summits Award 2018
Docs without Border – Outstanding Excellence Award 2019
Global Independant Film Awards – Documentary Bronze Award 2019
Global Independant Film Awards – Environmental Gold Award 2019
Festival Explorimages, Nice – Phoenix d'Or Award for Best Movie 2019
Les clés de l'Aventure, Fontanil – Jury Choice Award for Best Movie 2019
Terres Travel International – Best Documentary Award 2019

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.