Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Ne me quitte pas

Venskab i alkohol-opløsning Læs mere
2014
Dokumentar
90 min

Dokumentarfilmen 'Ne me quitte pas' handler om det umage vennepar, Bob og Marcel, der har ulykkelig kærlighed tilfælles og deler samme tørre humor. De er begge så fandens ensomme og tilpas alkoholiserede, at de fantaserer om selvmord som sidste løsning.

De sorte udsigter til trods har de to aldrende mænd hinandens selskab at vende tilbage til med mange overraskende samtaler til følge.

Den tragikomiske dokumentarfilm er filmet i ægte Cinema vérité-stil, hvor et kamerahold følger de to mænds hverdag fra tandlægebesøg og lokale pubber til afvænningsklinikken. Oftest foregår filmen dog hjemme ved køkkenbordet i udkants-Belgien, hvor druk og samtaler kører i ét væk.

Lyder titlen bekendt, skyldes det nok den belgiske crooner, Jacques Brels, legendariske sang fra 1959. På dansk kan ”Ne me quitte pas” oversættes til ”forlad mig ikke”, hvilket er sigende om filmens grundlæggende tema.

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.