Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Nightcrawler

Nattens ubehageligheder Læs mere
2014
Thriller
117 min
Kan streames på
Google Play SF Anytime Rakuten TV Blockbuster

Thrilleren 'Nightcrawler' handler om den arbejdsløse Lou Bloom, som på trods af ihærdige forsøg ikke kan finde et job.

Den indadvendte unge mand er ved at blive desperat, da han ved et tilfælde bliver uautoriseret kriminaljournalist og begynder at jage blodige historier. Trafikulykker, voldelige overfald og endda mord bliver hurtigt enspænderens levebrød samt første succesoplevelse i meget lang tid. Men det lyssky job sætter Bloom på en demoraliserende og ikke mindst ulovlig kurs gennem Los Angeles’ natteliv, og snart er journalisten involveret i et makabert mord. 

Den mørke thriller viser Jake Gyllenhaal i en ubehagelig rolle af hidtil usete dimensioner som en slags menneskelig blodhund, der jager nattens ulykker for at få et billede i kassen. Filmen stiller spørgsmålstegn ved mediernes sensationstørst og viser samtidig, hvor langt et menneske vil gå for den amerikanske drøm.

’Nightcrawler’ havde premiere på dette års filmfestival i Toronto, og her sammenlignede anmelderne Gyllenhaals præstation med Robert De Niro og Joaquin Phoenix, når de er bedst. Manuskriptforfatteren Dan Gilroy (The Bourne Legacy) debuterer som instruktør. (Copyright: kino.dk)

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
4.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.