Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Niko 2 - De flyvende brødre

Nye eventyr med rensdyrene Læs mere
2012
Animation
76 min
Kan streames på
Blockbuster Netflix SF Anytime

'Niko 2 - De flyvende brødre'' er anden film om rensdyret Niko.

Julemandens lille hjælper, rensdyret Niko, bor alene sammen med sin mor Luna. Men da Luna finder en ny kæreste, får Niko også en ny halvbror ved navn Jonni, som han dog ikke er ret glad for.

Niko tager en dag ud og leger med sine venner og efterlader Jonni. Men da de kommer tilbage, er halvbroren blevet kidnappet af Hvide Ulv, der vil besejre rensdyrene for at overtage magten i vildmarken.

Det er nu op til Niko, hans venner og et par nye allierede i hemmelighed at drage ud for at redde Jonni og forsøge at besejre Hvide Ulv og hendes hjælpere.

I 'Niko og de flyvende rensdyr' var problemet, at Niko led af højdeskræk. I efterfølgeren er det dog hans nye familie og den onde Hvide Ulv, der giver anledning til bekymringer.

Den ene af instruktørerne fra den første film, finske Kari Juusonen, vender tilbage og flankeres af danske Jørgen Lerdam, som bl.a. har stået bag 'Olsen Banden på de bonede gulve' (2010).

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.