Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Niko og de flyvende rensdyr

Juleeventyr med dansk tale Læs mere
2008
Animation
82 min

'Niko og de flyvende rensdyr' handler om en rensdyrdreng med højdeskræk, som drømmer om at flyve ligesom sin far, et af Julemandens fabelagtige flyvende rensdyr.

Niko kan dog ikke flyve, og han har aldrig mødt sin far, som vist slet ikke ved, at han har en søn. Da Niko kommer til at afsløre sin floks sikre gemmested for de sultne ulve, stikker han af for at finde sin far sammen med sin bedste ven, det aldrende flyveegern Julius.

Det bliver en farefuld rejse, hvor de to venner får hjælp af væslen Wilma, men også får et ulvekoppel i hælene, som har deres helt egne (bord)planer med Julemanden og hans rensdyr.

Filmen er et dramatisk og varmt animations-eventyr med humor og spænding for hele familien.

'Niko og de flyvende rensdyr' vandt hele to priser - hovedprisen, The Cinekid Film Jury Award 2008 og publikumsprisen - ved den hollandske børnefilmfestival Cinekid i Amsterdam.

Det er første gang at samme film vinder både hovedprisen og publikumsprisen på Cinekid, som er en af årets vigtigste børnefilmbegivenheder.

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.