Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Ninja Assassin

Action fra Wachowski-brødrene og instruktøren bag 'V For Vendetta' Læs mere
2009
Action
99 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster Rakuten TV

I 'Ninja Assassin' vender en ninja den klan, der har oplært ham, ryggen, hvilket fører til en stor konfrontation.

Raizo er en af verdens mest farlige lejemordere. Som barn blev han fjernet fra sin familie, og gennem daglig træning af Ozunu Klanen, et hemmeligt selskab hvis selve eksistens betegnes som en myte, er han nu blevet en erfaren dræber. Men da hans ven bliver henrettet af Klanen, forlader Raizo dem... og forsvinder.

Nu venter han kun på sin velforberedte hævn. I Berlin har Europol-agenten Mika Coretti opdaget et spor, der forbinder adskillige politiske mord til et undergrundsnetværk af lejemordere fra det Fjerne Østen.

Selv om hendes chef forbyder det, fortsætter Mika med at finde ud af sandheden bag mordene. Hendes undersøgelser gør hende til et mål, og Ozunu Klanen sender et hold lejemordere anført af den dødsensfarlige Takeshi, for at slå hende ihjel.

Raizo redder Mika fra lejemorderne, men han ved, at Klanen ikke giver op, før de begge er blevet elimineret, og snart er de begge blevet fanget i et dødsensfarligt spil, hvor de bliver jagtet gennem gaderne i Europa.

'Ninja Assassin' er lavet af manden bag V For Vendetta.

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
1.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.