Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Nitram

Historien om Australiens værste masseskyderi Læs mere
2022
Drama
112 min
Kan streames på
Grand Hjemmebio SF Anytime Rakuten TV Blockbuster

Filmen 'Nitram' følger den unge mand Nitram, der - på trods af at være i slut-20'erne - stadig bor hjemme hos sin mor og far.

Fortællingen om enspænderen udspiller sig i 1996 i dagene op til et grusomt masseskyderi på øen Tasmanien i Australien, som han endte med at stå bag.
 
Nitram har det ikke nemt med hverken sig selv eller sine omgivelser. Han har ikke noget arbejde og ikke nogen venner, mens det ikke går meget bedre med det modsatte køn.

Dagene går blot med at slentre rundt på må og få, fyre krudt af og skyde til måls, mens han også går fra hus til hus i forsøget på at sælge sig selv til at slå naboernes græsplæner.

'Nitram' er et råt portræt af manden, der stod bag det brutale masseskyderi og historien om, hvad der gik forud for tragedien.

Hovedrollen spilles af Caleb Landry Jones, der for sin præstation i dramaet vandt prisen for Bedste mandlige hovedrolle på filmfestivalen i Cannes. Han er også kendt fra bl.a. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, Get Out og Antiviral. (copyright: kino.dk)

Rating star
5
/6
Brugerne
Rating star
4.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.