Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

No Escape (2015)

Thriller med Owen Wilson og Pierce Brosnan Læs mere
2015
Thriller
103 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster

I thrilleren 'No Escape' tager amerikaneren Jack Dwyer med sin hustru og to børn til Asien, hvor en ny jobmulighed har vist sig.

Jack skal arbejde for et firma, der sørger for rent vand til den lokale befolkning. Pludselig opstår der, som følge af et statskup, blodige kampe mellem politiet og en bevæbnet oprørsgruppe.

Snart er alle udlændinge i fare for at blive henrettet af de hensynsløse oprørere, hvilket sender Jack og hans familie på flugt med meget dårlige odds i deres favør.

Owen Wilson medvirker normalt i komedier som Wedding Crashers og Midnight in Paris, men 'No Escape' er en brutal thriller, hvor han er publikums holdepunkt i en voldsom flugt ud af et land i oprør.

Ved hans side finder vi Lake Bell, der både kan instruere og spille skuespil, og i filmen har hun rollen som handlekraftig mor til deres to børn. Den tidligere James Bond, Pierce Brosnan, spiller en mystisk brite, som hjælper de uheldige amerikanere undervejs.

'No Escape' er instrueret af manden bag gyserne Quarantine og Devil. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.