Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Nowhere Special

Inspireret af sande begivenheder Læs mere
2021
Drama
96 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Rakuten TV

Filmen 'Nowhere Special' handler om den 34-årige vinduespudser John, der har dedikeret sit liv til at være der for sin søn, da moren forlod dem et halvt år efter sønnen kom til verden.

John får imidlertid at vide, at han kun har få måneder tilbage at leve i. Han beslutter sig nu for at finde den perfekte familie til sin 4-årige søn. Men det er ikke så nemt, som det ser ud til.

For hvordan ved man, om man har valgt den rigtige familie? Og hvordan forklarer man det til sin søn samtidig med, at man prøver at skærme ham fra den hårde virkelighed?

'Nowhere Special' er baseret på virkelige hændelser og blev til, efter filmens instruktør Uberto Pasolini så en avisannonce fra en far, der søgte en ny familie til sin lille søn.

I rollen som faren finder man James Norton, der bl.a. er kendt fra Little Women og Den sorte jord, mens sønnen spilles overbevisende af debutanten Daniel Lamont.

Fortællinger om forholdet mellem far og søn, er ofte blevet udforsket på film i et utal af genrer. Man kan bl.a. se det i titler som Jagten på lykke, Chef, Sleepless in Seattle og Livet er smukt. (Copyright: kino.dk)

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
4.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.