Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Nureyev

Dokumentar om balletikonet Læs mere
2018
Dokumentar
100 min
Kan streames på
SF Anytime Viaplay Rent & Buy Blockbuster Rakuten TV

Normal 0 21 false false false DA JA X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Tabel - Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman",serif; mso-fareast-language:JA;}

Dokumentaren 'Nureyev' handler om balletdanseren Rudolf Nureyevs exceptionelle liv.

Filmen tager os med på hans transformation fra en ung og ydmyg danser i Rusland, til han som afhopper i Vesten blev verdensstjerne. En begivenhed der betog og chokerede verden.

Indholdet fokuserer ikke blot på manden men også på hans samtid og giver os indblik i de politiske forandringer og Rureyevs splittelse imellem Rusland og Vesten. Den kontroversielle rolle som Nureyev kom til at spille som både kulturel og globalt fænomen bliver desuden portrætteret.

Et mix imellem aldrig før sete optagelser, et originalt soundtrack af den prisbelønnede komponist Alex Baronowski, og en fortryllende perlerække af eksklusive danseoptrin instrueret af Royal Ballets kendte Russell Maliphant sætter rammen for fortællingen om den enestående balletdanser.

Dans er tidligere blevet portrætteret i dokumentarfilmen Pina, mens den danske fiktionsfilm Darling fortalte historien om en balletdanser sidste år.

Rating star
5.1
/6
Brugerne
Rating star
5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.