Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Offscreen

Usædvanlig film af Christoffer Boe Læs mere
2006
Dansk
97 min

Nicolas Bro spiller den altdominerende hovedrolle som Nicolas Bro. Ægteskabet ægteskab knirker og i stedet for at tage tyren ved hornene, beslutter Bro at redde ægteskabet ved at lave en kærlighedsfilm med ham selv og husturen Lene i hovedrollerne - som dem selv!

Vennen Christoffer Boe låner ham et kamera og råder ham til at filme løs - en opfordring Nicolas tager alt for bogstaveligt. Nicolas driver vennerne til vanvid med sit altid tændte kamera, og Lene ender med at flytte til en hemmelig adresse i Berlin.

Nicolas’ planer falder således til jorden med et brag, men opslugt af tanken om at få Lene tilbage – og ikke mindst filme hele processen – hyrer han Trine Dyrholm til at spille Lene og få afsluttet sin kærlighedserklæring. Men intet går, som det skal...

Det er stærke sager, Christoffer Boe præsenterer i sin tredje spillefilm 'Offscreen'. Det er en kærlighedsfilm uden kærlighed, en gyser uden skurke – og en film helt uden sidestykke.

Rating star
2.2
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere danske film

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.