Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Okja

Actioneventyr fra Parasite-instruktør Bong Joon Ho Læs mere
2017
120 min

Det delvist sydkorenaske actioneventyr 'Okja' følger en ung sydkoreansk pige, der får muligheden for at opfostre en genetisk skabt grise-art, som potentielt set kan redde Jorden for katastrofale klimarelaterede konsekvenser.

Mirando Corporations, et kæmpe multinationalt konglomerat, har opfundet et klimavenligt grissevæsen. Den unge Mija passer væsnet, kaldt Okja, i 10 idylliske år, hvorefter den onde korporation vil have grisen tilbage for at udføre deres skumle planer. Mija, der nu har mistet sin bedste ven, forsøger sig med en stor redningsaktion uden den store planlægning i sit forsøg på at få Okja tilbage. 

Bong Joon Ho, der skabte Oscar-vinderen Parasite, lavede i 2017 dette tonemæssigt lettere klimadrama. 'Okja' er dog stadig seriøst og spændende, og har skuespilspræstationer fra Jake Gyllenhaal, Tilda Swinton og Paul Dano. 

Rating star
3
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.