Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Onkel Boonmee som kan huske sine tidligere liv

Thailandsk vinder af Cannes' Gyldne Palmer Læs mere
2011
Drama
114 min
Kan streames på
SF Anytime

’Onkel Boonmee som kan huske sine tidligere liv’ er den thailandske vinder, som vandt De Gyldne Palmer ved Cannes-festivalen i 2010.

Onkel Boonmee er dødeligt syg og har valgt at tilbringe sine sidste dage på landet, omgivet af sine nærmeste. Til alles overraskelse dukker Boonmees afdøde hustrus genfærd op for at tage sig af ham, og hans forsvundne søn vender hjem i en ikke-menneskelig form.

Boonmee overvejer de mulige årsager til sin sygdom og vandrer med sin familie gennem junglen til en mystisk bjerggrotte – fødestedet for hans første liv...

Filmen er inspireret af en buddhistisk munks bog med beretninger om personer, der kan huske deres tidligere liv. Filmen behandler således buddhistiske temaer som reinkarnation og åndedyrkelse, minder og død.

’Onkel Boonmee som kan huske sine tidligere liv’ er instrueret af Apichatpong Weerasethakul, der tidligere har vundet priser for sine lyriske, drømmeagtige film.

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.