Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Oppe på Valmuebakken

Animé af Hayao Miyazakis søn Læs mere
2013
Animation
91 min
Kan streames på
SF Anytime Netflix

Animé-filmen 'Oppe på valmuebakken' foregår i år 1963. I Japan er man i færd med at forberede sig til De Olympiske Lege, der skal udspilles i Tokyo året efter.

I havnebyen Yokohama bor de to teenagerne Shun og Umi. Han er redaktør af skoleavisen og populær blandt skolens piger. Hun slider derhjemme med rengøring og madlavning.

På trods af deres forskellige baggrunde krydses Umi og Shuns veje, da skolen står overfor et studenteroprør. Mødet bringer spøgelser ud af skabet og tvinger Umi og Shun til at vælge mellem kærligheden og venskabet.

Japanske Studio Ghibli har før leveret animé-mesterværker som 'Det levende slot', 'Chihiro og heksene' og 'Min nabo Totoro' - alle film af Hayao Miyazaki, hvis søn har instrueret 'Oppe på Valmuebakken'.

Animationsfilmen er Goro Miyazakis første film siden 'Legenden om Jordhavet' (2006) og bygger på Tetsuro Sayama og Chizuru Takahashis mangategneserie fra 1980.

'Oppe på valmuebakken' vises med original tale og danske undertekster.

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.