Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Optimisterne

Bedstemødre med smash i! Læs mere
2014
Dokumentar
80 min

Dokumentarfilmen 'Optimisterne' handler om et kvindeligt senior-volleyballhold. For hvem siger, at man ikke kan spille volleyball, når man er 98 år? 

Goro beviser i hvert fald det modsatte, når hun som alderspræsident på et hold kvindelige seniorer fra den norske by Hamar går forrest med sin viljestyrke, livsglæde og evige optimisme.

Selvom holdet har trænet en gang om ugen i 40 år, er der ikke blevet spillet en eneste kamp i de sidste 30 år. Det skal der ændres på nu, så Goro og de andre damer arrangerer en match mod et herrehold fra Sverige. Men er det ukuelige gåpåmod nok til at slå modstanderne? 

Sportsdokumentarer er ikke noget nyt, men vinklen i ’Optimisterne’ er anderledes end de fleste andre. Dokumentaren følger, som så mange andre i genren, holdet på og uden for træningsbanen - fra de beslutter sig for at spille kamp, over træningsforberedelserne til selve dysten står på.

Men filmen beviser yderligere, at alder ikke er nogen hindring for at realisere sine drømme, og selvom de grå hår blandt damerne er mere fremtrædende end tidligere, er der kun smil, holdgejst og store ambitioner at finde blandt de slagkraftige bedstemødre. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.