Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Our Kind of Traitor

Baseret på roman af John Le Carré Læs mere
2016
Thriller
107 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster Netflix

I thrilleren 'Our Kind of Traitor' tager det britiske par Perry og Gail til Marrakesh i et forsøg på at redde deres ægteskab. Missionen går ikke helt efter planen, da Perry kontaktet af en russisk forretningsmand, der har hvidvasket penge for mafiaen.

Forretningsmanden beder ham aflevere en usb med tophemmeligt indhold til den britiske efterretningstjeneste, og inden Perry har set sig om, er han og hustruen fanget i en højspændt situation mellem den russiske mafia og engelske agenter.

'Our Kind of Traitor' er en spionhistorie om almindelige mennesker i en ualmindelig situation. Filmatiseringen markerer den 10. over John le Carrés (f. 1931) værker og udkommer i kølvandet på Susanne Biers succesfulde tv-serie 'Natportieren'.

Ewan McGregor og Naomie Harris ses i hovedrollerne som ægteparret i krise, mens Stellan Skarsgård og Damian Lewis giver modspil som henholdsvis russer og MI6-agent. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.