Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

In Our Time

Antologifilmen ’In Our Time’ er opdelt i fire kapitler, der hvert favner et væsentligt stadie i livet: folkeskole, gymnasium, universitet og arbejdsliv. Hvert afsnit har en ny instruktør, og den debuterende Edward Yang står for filmens anden del, der omhandler en pubertetspiges svære kamp for at forstå de fysiske forandringer, hendes krop gennemgår, og den mentale udvikling teenageårene medfører.

Samtidig slås hun med ambivalente følelser for en ung student og med en storesøster, der altid er et skridt foran. Filmen trækker linjer til Yangs senere produktion, der netop er mærket af individets problemfyldte følelser i forhold til andre mennesker og det omgivende samfund. Allerede i debutfilmen ses Yangs besnærende evne til at skildre alle aspekter af menneskelivet på en måde, så selv det mest almindelige og banale virker vedkommende og særegent.

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.