Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Pacific Rim: Uprising

Flere robotter og monstre Læs mere
2018
Action
111 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Rakuten TV iTunes

Science fiction-filmen 'Pacific Rim Uprising' er efterfølgeren til Pacific Rim af den Oscar-vindende instruktør, Guillermo del Toro.

Fortsættelsen følger den oprørske og engang lovende Jaeger-pilot Jake Pentecost, hvis far, Stacker, gav sit liv for at redde menneskeheden i den første film.

Jake har opgivet sin træning og lever nu i en kriminel underverden, men da en ustoppelig trussel bringer verden på randen af sammenbrud, får han en chance af sin søster Mako, som leder en ny generation af modige piloter.

'Pacific Rim Uprising' byder selvfølgelig på en masse smadder i form af kæmperobotter og enorme monstre, der efterlader storbyer i ruiner i deres brutale kampe. Dermed kan filmens univers sammenlignes med både Transformers-filmene og Godzilla.

I hovedrollen ses John Boyega, der fik sit store gennembrud i science fiction-filmen Star Wars: The Force Awakens, og instruktørjobbet er overtaget af den debuterende Steven S. DeKnight, der har erfaring fra TV-seriernes verden med bl.a. 'Dollhouse' og 'Daredevil'.

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
2.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere science fiction-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.